Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 57
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 64
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 363
Zdrowa, smakowita i prosta w wykonaniu propozycja dla każdego miłośnika sałat...
Odsłon: 57
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 64
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 363
Składniki
UDKA Z KURCZAKA UMYĆ,OCZYSCIC DOKŁADNIEOSUSZYĆ,NATRZEĆ SOLĄI PIEPRZEM,ROZGRZAĆ OLEJ I OBSMARZYC UDKA ZE WSZYSTKICH STRONNA ZLOTY KOLOR I PRZEŁOŻYĆ DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO,
CEBULĘ OBRAĆ,DROBNO POSIEKAĆ ZESZKLIĆ NA TŁUSZCZUPOOSTAŁYM ZE SMAŻENIAZ KURCZAKA.NASTĘPNIE DODAĆ UMYTY I OSUSZONY RYŻORAZ CURRY I CAŁOŚĆCAŁOŚĆ PRAŻYĆ PRZEZ CHWILĘ.BANANY OBRAĆ POKROJCI W PLASTRY DODAĆ DO RYŻUDOKŁADNIE WYMIESZAĆ.RYŻEM OBŁOŻYĆ RÓWNOMIERNIE UDKA Z KURCZAKA.WSZYSTKO ZALAĆ BULJONEM,PRZYKRYĆ NACZYNIEI WSTAWIĆDO NAGRZANEGO PIEKARNIKADO TEMPERATURY 200STOPNIC ZAPIEKAĆ OKOŁO 40 MINUT ŻYCZĘ SMACZNEGO