Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 113
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 288
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 113
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 288
Składniki
z mleka i budyni gotujemy budyń
z pozostałych składników zrobić ciasto, podzielić je na dwie części.
1 częsć rozwałkować na blachę, na to ułożyć plasterki jabłek a na jabłka wylac gorący budyń. Przykryć druga połową ciasta.
piec w rozgrzanym piekarniku w temperatyrze 180 stopni około godziny.
po upieczenmiu posypać cukrem pudrem.
smacznego