Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 33
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 200
Składniki
Margarynę i cukier rozpuścić w rondelku.
Dodać śmietanę, jajka i suchą galaretkę, dobrze wymieszać i gotować przez 5 minut, na małym ogniu.
Zimną masą przekładać wafle. Można zrobić 2 porcje masy, dodając do każdej galaretkę innego koloru i smarować wafle na przemian.