Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny wielkopolski gzik w wersji z koperkiem :)
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 85
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2839
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 85
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2839
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w bardzo drobną kostkę.
Koperek umyć i posiekać.
Twaróg rozdrobnić widelcem, dodać mleko, śmietanę, cebulę, koperek i dokładnie wymieszać. Na koniec doprawić solą i pieprzem.
Smacznego !!! Jeśli chcemy mieć wersję obiadową podawać z ugotowanymi w mundurkach ziemniakami i masełkiem.