Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2149
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 36
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 877
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2149
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 36
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 877
Składniki
Mięso zalac wrzątkiem, dodac warzywa i przyprawy. Gotowac na małym ogniu 1,5 godz. Miękkie mięso pokroic w plastry. Chrzan wymieszac z bulionem. Zagotowac. Śmietanę wymieszac z mąką, dodac trochę gorącego wywaru i energicznie wymieszac. Śmietanę z mąką wlac do rondla w którym gotujemy sos. Mieszac aż zgęstnieje. Przyprawic. Mięso podawac z ziemniakami i ulubioną surówką.