Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chinskie danie, niezwykle smaczne i malo czasochlonne
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 182
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 182
Składniki
Sos z fasoli i oyster wymieszac razem, dodac do miesa i odstawic na kilka minut. W woku rozgrzac olej ,dodac mieso i smazyc (1-2 min). Wyjac i odstawic w cieple miejsce. Na pozostaly olej wrzucic chili, czosnek i cebule, smazyc okolo 2-3 min. Nastepnie dodac papryke, marchew i fasolke, smazyc okolo 5-7min. Na koniec dodac makaron i usmazone wczesniej mieso, dodac 1/4 - 1/3 szklanki wody i smazyc kolejne kilka minut. Gotowe danie posypac koledra.