Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZKOŁA MOJEJ MAMY. PROSTE I SZYBKIE DANIE UWIELBIANE PRZEZE MNIE OD NAJMŁODSZYCH LAT.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 22
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 279
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 22
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 279
Składniki
Makaron spaghetti gotujemy w osolonej wodzie al dente wg przepisu na opakowaniu.
Czosnek obieramy i drobniutko siekamy, pomidory sparzamy i kroimy w kostkę.
Na rozgrzaną oliwę z oliwek wrzucamy posiekany czosnek, a po chwili pomidory.
Sos dusimy do częściowego odparowania wody, po czym doprawiamy przyprawą do spaghetti, solą i pieprzem wg uznania. Można użyć vegety lub innej przyprawy do potraw.
Makaron odcedzamy i dodajemy do sosu, łączymy. Można podawać z tartym parmezanem, bądź tartym serem żółtym
Smacznego!