Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak domowej roboty zakwas!
Niedawno upiekłam w aifryerze crumble truskawkowe, czyli zapiekane truskawki...
Odsłon: 85
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 236
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 165
Niedawno upiekłam w aifryerze crumble truskawkowe, czyli zapiekane truskawki...
Odsłon: 85
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 236
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 165
Składniki
Mąkę mieszamy z 1 l ciepłej przegotowanej wody (nie może być gorąca, żeby z mąki nie zrobiły się grudki). Dodajemy czosnek, liść laurowy i ziele angielskie. I gotowe! Najlepiej użyć kamionki i nakryć lnianą ściereczką. Pozostawiamy w ciepłym i ciemnym miejscu na około 4 - 5 dni.