Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 205
Dzisiejszy sernik z wiśniami ma spód z ciemnego ciasta i chrupką kakaową krus...
Odsłon: 58
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 83
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 65
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 205
Dzisiejszy sernik z wiśniami ma spód z ciemnego ciasta i chrupką kakaową krus...
Odsłon: 58
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 83
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 65
Składniki
Ziemniaki gotuję na półtwardo, kroję w plastry i posypuję przyprawą do ziemniaków. Rybę kroję i mieszam z przyprawą do ryb. Obtaczam w mące i smaże na złoty kolor.
Śmietanę mieszam z serem żółtym, startym na tarce. Dodaję jaja, roztrzepuję i doprawiam.
Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem przekładam połowę ziemniaków. Następnie układam warstwami groszek, rybę i ziemniaki. Piekę 20 minut w 180 st. C.