Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pyszne danie, na którego przepis wzięłam z szkolnej stołówki. Naprawdę smaczne i bardzo sycące. Nie podaję ilości składników, gdyż zależy to od wielkości zapiekanki.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Ugotować makaron i ułożyć go w naczyniu żaroodpornym.
Usmażyć kiełbasę do lekkiego zrumienienia
Usmażyć pieczarki z cebulą.
Zetrzeć ser (obojętnie na jakich oczkach, ale nie najmniejszych).
Na ułożone świderki położyć kolejno pieczarki, kiełbasę z cebulą a na wierzch posypać ztartym serem.
Piec w temp. 180 stopni (niedokładnie wiem jaki czas, ale w granicach godziny, ale może mniej lub więcej). Smacznego!