Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych,którzy lubią połączenie mięsa z pieczarkami i serkiem:)
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 79
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 110
Smaczny dodatek do drugiego dania, młoda kapusta z marchewką i koperkiem.
Odsłon: 79
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 110
Składniki
Mięso mielone mieszamy z jajkiem i przyprawami i wykładamy nim średniej wielkości naczynie do zapiekania.
Siekamy cebulę,pieczarki kroimy w plasterki i podsmażamy na odrobinie oleju lub masła.Dodajemy trochę pieprzu.
Podsmażoną cebule z pieczarkami wykładamy równomiernie na mielone mięso.
Kroimy fileta w paski i układamy je na warstwie cebuli z pieczarkami.
Ser trzemy na grubych oczkach i mieszamy z majonezem i śmietaną.Wykładamy równomiernie na wierzch.
Pieczemy w temp. 200 st ok.30-40 min.Smacznego