Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sycące danie na obiad.
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 100
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 332
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 114
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22626
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 100
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 332
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 114
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22626
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w talarki, boczek pokroić w kostkę i przysmażyć razem z cebulą na oleju. Następnie wlać wino, bulion i zagotować przez 5 minut na wolnym ogniu. Przyprawić do smaku, połączyć z ziemniakami, przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec w piekarniku do zrumienienia.