Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany chleb z pomidorami, serem i świeżą bazylią.
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2178
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 31
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2178
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 31
Składniki
Bagietkę przekroić na pół i na mniejsze części. Włożyć do piekarnika aż brzegi się zarumienią. Ząbki czosnku przekroić na pół i dokładnie posmarować nimi gorącą bagietkę. Następnie posmarować masłem i położyć parmezan. Na górę pomidory i świeżą bazylię. Delikatnie polewamy oliwą z oliwek i dodajemy sól i pieprz do smaku. Wszystko wkładamy do piekarnika tak aby ser się roztopił.