Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 707
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 129
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 630
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 214
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 707
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 129
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 630
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 214
Składniki
Tortille 1: Na placki tortilli ułożyć po 3 plasterki żółtego sera i 3 plasterki szynki. Na krawędź poukładać oliwki i zwinąć. Kroić w plastry na szerokość oliwki. nabić wykałaczkę.
Tortille 2: Na placki tortilli rozsmarować biały serek. Łososia pokroić w kosteczkę i posypać nim tortillę z serem. Zwinąć. Pokroić w plastry i nadziać na wykałaczkę. ( nóż musi być ostry)
Na półmisku poukładać zawijaski, ser pleśniowy i kabanoski. SMACZNEGO!