Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ten sposób mozna zrobić schab, ale najlepsza jest karkówka.
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4436
Szybka i smaczna
Odsłon: 243
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 146
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 314
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 488
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4436
Szybka i smaczna
Odsłon: 243
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 146
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 314
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 488
Składniki
Do zaroodpornego naczynia wkładam natarte wegeta i czosnkiem żeberka. Wokoło obkładam kapustą kiszoną, płukaną dwa razy, posypaną przyprawą do bigosu.
Na wierzch kapusty pokrojonego na cwiartki ananasa, na to wszystko boczek w plasterkach. 2 łyżki masła i 2 oliwy. przykrywam, piekę w piekarniku ok. 1,5 godziny w 200 stop. C. Na zdjęciu akurat bez ananasa, bo nie miałam.