Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mojej rodzinie smakuje. przepis z kuchni polskiej.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 678
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 678
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Na maśle podsmażyc posiekaną cebulę,dodac do niej pokrojone w paski grzyby i marchewkę,smażyć 2-3 minuty
do garnka wlac 2 litry wody,zagotowac ,dodac przyprawy i pokrojone w kostke ziemniaki,dodac usmazone grzyby z cebulą i marchewką,doprawić solą i pieprzem,mozna dodac troszke maggi do smaku
zupę zageścić maka rozmieszana z mlekiem,zagotować,na koniec dodac smietanę i posypac zieleniną
czasami ziemniaki miksuję a potem dodaję grzyby,cebule i marchewkę
Prosta zupa ale i smaczna