Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do mięs. Świeży koperek można zastąpić innymi ziołami, np rozmarynem, majerankiem itp. Należy pamietać jedynie aby te zioła były świeże.
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 996
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 62
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 435
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 996
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 62
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 435
Składniki
Ziemniaki obieram i kroimy na pół, następnie połówki kroimy równiez na pól. Na blaszce do pieczenia kładziemy kawałki ziemniaków, posypujemy solą, pieprzem i koperkiem,polewamy oliwą. Staramy sie aby każdy kawałeczek ziemniaka obtoczyć dokładnie w koperku i oliwie (ja to robię rekami), następnie rozkładamy równomiernie ziemniaki na blaszce i wstawiamy do nagrzanego (200stopni) piekarnika.Pieczemy do momentu aż ziemniaki nabiorą złotego koloru.