Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawiam delikatną w smaku i wyglądzie sałatkę z makaronem tortellini. W smaku jest bardzo zbliżona do sosu pieczarkowego. Jej zrobienie nie jest trudne, ma niewiele składników.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 243
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5400
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 243
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5400
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Filety i cebulę kroimy w kostkę, pieczarki w grube plastry. Obsypujemy solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym podsmażamy na rozgrzanym oleju do momentu aż z pieczarek wyparuje woda.
W szklance mieszamy śmietanę i jajko. Przyprawiamy odrobiną soli, pieprzu i gałki muszkatołowej. Makaron, filety, cebulę, pieczarki, mozzarellę i sos mieszamy ze sobą dokładnie, przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Zapiekamy w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.