Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 713
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 87
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 192
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 37
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 713
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 87
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 192
Składniki
Najpierw zmielone mięso usmaż z cebulą , potem dodaj do 1 litra wody z kostką rosołową i gotuj przez 30 minut. Później dodaj kukurydzę, fasolę i soczewicę, gotuj przez 20 min.Dodaj resztę składników i gotuj 30 min.