Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa dyniowa na wywarze warzywnym
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2206
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 39
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 60
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 104
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2206
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 39
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 60
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 104
Składniki
Przygotowujemy wywar warzywny z marchewką, pietruszką i cebulą. Doprawiam do smaku solą morską i pieprzem.
Jak wywar będzie już gotowy dynię w osobnym garnku podgrzewamy z masłem aż dynia będzie miękka. Do dyni dolewamy nasz wywar oraz chili (można dodać sproszkowane lub pół świeżej papryczki). Następnie do naszej zupy dodajemy mleczko kokosowe. Zupę gotujemy jeszcze około 10-15 minut, potem całość blenderujemy. Przed podaniem dodaję starty żółty ser (w zależności jaki kto lubi) Gotowe-smacznego