Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,aromatyczna zupa z suszonych grzybów.Jedna z moich ulubionych zup.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88282
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88282
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44
Składniki
grzyby namoczyć w zimnej wodzie,odsączyc i pokroic w paseczki.wode z namoczenia grzybów wlac do garnka dodac grzyby,kucharek,listki ,ziele i gotowac
warzywa pokroic, podsmażyc na masle,dodac do zupy,wsypać kaszę jęczmienną,gotowac do miekkości grzybów,na koniec zupe doprawić solą ,świeżo zmielonym pieprzem i śmietaną ,zagotować ,posypac natką pietruszki