Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 165
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1336
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 165
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1336
Składniki
mieso myjemy i oczyszczamy wrzucamy do garnka z woda i troszke soli.Czekamy az zbiora sie szumy i wybieramy calosc.Gdy szumy zostana zebrane wrzucamy ziele ang.liscie laurowe, pieprz ziarnisty, pore wczesniej umyta.Ziemniaki obieramy i kroimy w kostke.Nastepnie pore wyciagamy i wrzucamy mieszanke jarzynowa, ziemniaki w kostke i przyprawy do smaku.Po zagotowaniu sie zupy dodajemy smietane przy podawaniu.Smacznego!!!