Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO NIETYPOWY KREM O NIESPOTYKANYM SMAKU !!! POLECAM ;-)
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 121
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 142
Czy grecka sałatka z krewetkami to dobre zestawienie? Oczywiście! Usmaż krewe...
Odsłon: 1043
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 121
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 142
Czy grecka sałatka z krewetkami to dobre zestawienie? Oczywiście! Usmaż krewe...
Odsłon: 1043
Składniki
NA POCZąTKU WSTAW NA WODę NA BULION (NIECH SOBIE POWOLI PYKA). CEULę POKROJONą W KOSTKę OBSMAżAMY NA MAśLE, DO CEBULI DODAJEMY BOROWIKI NAJLEPIEJ POKROJONą W KOSTKę, JAK JUż BęDZIE WSZYSTKO łADNIE OBSMAżONE NA ZłOTY KOLOR PODLEWAMY WINEM.PO ODPAROWANIU ALKOHOLU WRZUCAMY DO JAKIEGOś GARNKA. ODCEDZAMY BULION ZEBY BYL BEZ żADNYCH WARZYW I DOLEWAMY DO GRZYBóW I DUSIMY , PO JAKIś 30 MINUTACH WSZYSTKO BLENDERUJEMY WEDłUG UZNANIA DODAJEMY śMIETANę I GOTUJEMY , PO ZAGOTOWANIU DODAJEMY KONCENTRAT I DOPRAWIAMY PODANYMI PRZYPRAWAMI.