Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na sycącą zupę. Prosta w przygotowaniu i bardzo aromatyczna. Polecam.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 596
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 145
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 155
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 113
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 596
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 145
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 155
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 113
Składniki
Fasolę zalej wodą i wymocz przez noc. Następnego dnia gotuj ją do miękkości. Cebulę pokrój w półplasterki. Czosnek obierz i pokrój w cienkie plasterki. Warzywa podsmaż na oliwie. Posyp rozmarynem. Poczekaj aż zmiękną a rozmaryn uwolni swój aromat. Bulion zagotuj, dodaj liście i ziele. Dosyp fasolę i cebulę z czosnkiem. Gotuj przez pół godziny. Dodaj sok wyciśnięty z cytryny. Dopraw solą i pieprzem. Przed podaniem posyp serem.