Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitny, lekki, apetyczny, rozpływa się w ustach. Deser podałam w słoiczkac...
Odsłon: 721
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 604
Aksamitny, lekki, apetyczny, rozpływa się w ustach. Deser podałam w słoiczkac...
Odsłon: 721
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 604
Składniki
Gotujemy bulion na skrzydełkach.Pieczarki kroimy podsmażamy razem z cebula. Do bulionu dodajemy pokrojoną marchew w plasterki, gotujemy następnie dodajemy podsmażone pieczarki oraz starta na małych oczkach pietruszkę.Gotujemy do miękkości.Ziemniaki gotujemy w osobnym garnku.Przyprawiamy solą i pieprzem oraz kostką rosołową. W naczyniu rozrabiamy śmietanę z mąką hartujemy gorącym wywarem i wlewamy do zupy. Jeszcze chwilę gotujemy.
N talerz wykładamy ziemniaki nalewamy zupę na górę układamy mięso ze skrzydełek. SMACZNEGO:)