Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycąca zupa którą można przygotować bardzo szybciutko:)
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 671
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 68
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 671
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 68
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 180
Składniki
Pieczarki obrać i zetrzeć na tarce ,cebule pokroić drobne i czosnek również.Wszystkie składniki podusić na maśle doprawić odrobiną soli ,pieprzu i papryki.Jak będzie gotowe zalać bulionem drobiowym doprawić do smaku, dodać śmietanę i zagotować.Następnie pokroić drobno kurczaka,przyprawić solą i rozmarynem(ja użyłam świeżego),na patelnie wlać oliwę i usmażyć kurczaka.Ugotować makaron(.Ja zupę zblendowałam blenderem),dodać podsmażonego kurczaka i zupę mamy gotową.Na talerz nałożyć makaron i zalać ciepła zupą. Smacznego!!!