Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewa, gdyż Mikołaj pracuje ciężko w zimę, jest sycąca, bo Mikołaj ma brzuszek, jest tajemnicza i wyjątkowa jak ten dzień kiedy staruszek z brodą rozdaje prezenty.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 730
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 730
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
1)Mięso kroimy w kostkę i smażymy na patelni.
2)Dodajemy przyprawę gulaszową, sól, pieprz i smażymy, co jakiś czas przewracając mięsko.
3)W międzyczasie obieramy włoszczyznę, część kroimy w kostkę, część ścieramy na tarce.
4)Paprykę kroimy w paski, a paprykę Pepperoni w talarki.
5)Do garna wrzucamy wszystkie składniki, zalewamy wodą, aby przykryła całość, dodajemy czosnek.
6)Gotujemy co jakiś czas mieszając.
7)Pod koniec gotowania dodajemy Passatę, ketchup lub koncentrat pomidorowy.