Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu i zdrowa zupa na obiad.
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 30
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 43
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 30
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 43
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w grubszą kostkę, zalać 1 ½ litra wody, z solą do smaku i ugotować. Następnie włożyć szpinak, zmiażdżony czosnek i masło. Wlać mleko, zagotować i w razie potrzeby doprawić.