Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 86
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 84
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5488
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 665
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 86
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 84
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5488
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 665
Składniki
Soczewicę namoczyć na noc.
Cebulę wraz z czosnkiem i rozmarynem zeszklić na oleju.
Nie odcedzoną soczewicę wraz z włoską kapustą i pozostałymi składnikami gotować w 5-6 szklankach wody około 45 minut na jak najmniejszym ogniu.
10 minut przed końcem gotowania dodawać pokrojony w talarki por.
Zupę przyprawić solą i pieprzem.