Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 35
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 291
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 120
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 35
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 291
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 120
Składniki
Pory pokroić w talarki , podsmażyć na rozgrzanym oleju z masłem.
Zalać gorącym bulionem warzywnym , wrzucić liść laurowy i ziele angielskie , dodać pieprz i sól do smaku. Gotować 30 min. Mięso wyrobić z jajkiem , bułką tartą , połową posiekanej natki , solą i pieprzem.
Uformować małe kulki . W połowie gotowania wrzucić je do zupy , zamieszać całość i gotować dalej. Ugotowaną zupę doprawić solą i pieprzem do smaku. Przed podaniem posypać resztą siekanej natki pietruszki.