Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i bardzo smaczna:)
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 332
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23628
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 89
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 332
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23628
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 89
Składniki
Jarzyny pokroić w kostkę ,pieczarki w grubsze talarki i usmażyć na maśle.Gdy gotowe podlać wodą.Dodać kapustę pokrojoną w paski. Osobno podsmażyć pokrojoną kiełbasę jaką mamy dorzucić do zupy. Na gotującą zupę wspypać 2 łyżki makaronu gwiazdki i gotować około 10min.Pod koniec dodać przyprawy oraz śmietankę,zagotować i doprawić do smaku. Smacznego życzę!