Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne,delikatne w smaku ciasto,bez pieczenia ,do pysznej kawusi:)
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 340
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 287
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 340
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 287
Składniki
Utrzeć margarynę z żółtkiem i cukrem na gładką masę,dodać (rozpuszczone w połowie zaleconej na opakowaniu wody) tężejące galaretki cytrynowe i wymieszać z czterema rozgniecionymi bananami.
Tortownicę wyłożyć biszkoptami i przygotowaną masę wylać do tortownicy i wstawić do lodówki do stężenia.Rozpuścić (w połowie wody podanej na opakowaniu )galaretkę bananową,wylać ją na zastygłą masę,udekorować pokrojonym bananem.