Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 124
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 1326
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 151
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22707
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 124
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 1326
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 151
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22707
Składniki
W osobnych naczyniach mieszamy składniki suche i mokre, następnie dokładnie łączymy je ze sobą. Foremki napełniamy ciastem do 3/4 wysokości . Pieczemy 20 minut w 180 stopniach ( do suchego patyczka). Odstawiamy do ostudzenia.
Śmietanę ubić na sztywno z cukrem. Babeczki udekorować bitą śmietaną.