Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten barszcz jest inny od wszystkich a to dlatego że jest z majonezem i różowy a nie tradycyjnie czerwony
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2140
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 45
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2140
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 45
Składniki
Mięso płuczemy kroimy na ok 3 kawałki,gotujemy wywar.Surowe buraki obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach,podobnie robimy z resztą warzyw a czosnek kroimy na plasterki.Wszystko wrzucamy do wywaru.Gotujemy ok 20 min.Śmietane mieszamy z majonezem,powoli wlewajac do zupy ciągle mieszając żeby nie zrobiły się krupki.Dodajemy odrobine soku z cytryny,solą i pieprzem.