Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, chrupiaca przekąska dla dzieci jak i dorosłych... Coś w sam raz " na ząb" :)))
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 56
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5369
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 56
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5369
Składniki
Masło rozpuszczamy i studzimy. Prostokątną formę wykładamy folią aluminiową i delikatnie smarujemy masłem.
Morele kroimy na mniejsze kawałeczki. W misce mieszamy płatki owsiane, mąke, cukier,sól i cynamon. Następnie dodajemy pokrojone morele, masło oraz zapach waniliowy wszystko dokładnie mieszamy .
Gotową masę wykładamy rękoma na przygotowaną formę. Ciasto pieczemy w 180 stopniach przez 35-40 min aż wierzch będzie przypieczony na złoto. Po upieczeniu studzimy i kroimy na batoniki. Batoniki można dodatkowo polać polewą czekoladową. SMACZNEGO :))