Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada na gorąco zawsze kojarzyła mi się z kakao i ciemną czekoladą. Nie byłabym sobą gdybym nie spróbowała innej opcji, z białą czekoladą. Efekt i przepis poniżej. Mnie ta wersja przypadła do gustu, mojemu mężowi również.
Pyszne lizaki z ciasta na jeden kęs . Pokochają je każde i małe jak i duże ła...
Odsłon: 32
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 243
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 178
Pyszne lizaki z ciasta na jeden kęs . Pokochają je każde i małe jak i duże ła...
Odsłon: 32
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 243
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 178
Składniki
Czekoladę połamać na kawałki, wrzucić do rondelka, zalać mlekiem. Podgrzewać na wolnym ogniu, do momentu rozpuszczenia czekolady. W tym czasie często mieszać, aby czekolada nie przywarła do dna naczynia. Do rozpuszczonej czekolady z mlekiem dodać śmietankę, całość zagotować. Gorący napój przelać do szklanek, podawać od razu. Smacznego.