Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie wymyślił mój mąż i zawsze robi je osobiście. Ja mogę tylko powiedzieć, że jest bardzo aromatyczne, smaczne i gorąco polecam.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 20
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Kiełbasę pokroić w grubą kostkę i podsmażyć na oleju do zrumienienia.
Cebulę pokroić w półplasterki i dodać do kiełbasy. Dusić do miękkości cebuli. Teraz dodać przyprawę "5 smaków", wymieszać.
Następnie dodać przecier pomidorowy, dokładnie wymieszać i jeszcze trochę dusić.
Na koniec przyprawić do smaku solą. pieprzem i cukrem. Przykryć, chwilę potrzymać na małym ogniu i nakładać na talerzyki. Podawać z pieczywem .Życzę SMACZNEGO!