Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiad bez "trzymanki" ;) Smacznie, prosto, treściwie <3
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 183
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 183
Składniki
Kiełbasę układamy w naczyniu żaroodpornym. Zalewamy piwem, dodajemy liście laurowe i ziele angielskie. Cebule siekamy, szklimy na maśle z dodatkiem cukru, dodajemy do kiełbasy. Całość zapiekamy 60 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C.