Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowo ,szybko i pysznie. Moja wersja bigosu.
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 36696
czyli ekspresowy przepis na letni obiad, a że sezon na szparagi w pełni, to k...
Odsłon: 140
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 87
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 184
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 36696
czyli ekspresowy przepis na letni obiad, a że sezon na szparagi w pełni, to k...
Odsłon: 140
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 87
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 184
Składniki
Kapustę poszatkowałem i podsmażyłem na maśle z posiekaną cebulą i startą marchewką. Następnie zalałem szklanką bulionu warzywnego i dusiłem na wolnym ogniu. Łopatkę pokroiłem w kostkę ,podsmażyłem na suchej patelni i dodałem do kapusty razem z pokrojonymi suszonymi pomidorami i pomidorami z puszki ,dalej dusiłem do miękkości kapusty ,sos lekko zredukowałem. Do smaku doprawiłem solą oraz pieprzem.