Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny bigos z młodej kapusty z koperkiem. Idealny na obiad i nie tylko.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 55
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 19
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 61
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 97
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 55
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 19
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 61
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 97
Składniki
Cebulę posiekać w kostkę i podsmażyć na margarynie. Następnie do cebuli dodać posiekaną kapustę i dusić na małym gazie. Co jakiś czas podlewając wodą aby kapusta się nie przypaliła.
Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Podsmażoną dać do twardawej kapusty. Dodać przecier pomidorowy, trochę soli i pieprzu i dalej dusić do miękkości kapusty.
Na koniec doprawić koperkiem (ilość zależy od upodobań ja lubię dużo) i vegetą. Po spróbowaniu jeśli trzeba będzie to dosmaczyć przecierem pomidorowym, solą, pieprzem i vegetą - zależy czego będzie za mało.
Jeśli kapusta będzie za wodnista to można zagęścić ją wodą z mąką. SMACZNEGO... !