Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 51
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 61
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 51
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 61
Składniki
Mięso pokroić w kostkę. Cebulę posiekać ,marchew zetrzeć na tarce o dużych oczach. Pomidory sparzyć ,obrać ze skórki ,pokroić w kostkę. Koper poszatkować. Kiełbasę pokroić w pół plasterki. Kapustę poszatkować. Cebulę zrumienić na maśle ,dodać kapustę ,pomidory , mięso ,kiełbasę , marchew ,posolić. Dolać szklankę bulionu warzywnego i dusić pod przykryciem ok. 40 min. Pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy oraz kminek. Doprawić solą oraz pieprzem.