Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 85
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 46
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 99
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 114
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 75
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 85
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 46
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 99
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 114
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 75
Składniki
Na patelni przysmażamy posiekaną drobno cebulkę i mięso wieprzowe pokrojone w kostki o boku ok 1 cm. Całość przenosimy do garnka, gdzie po dodaniu liści laurowych ,kilku ziarenek ziela i warzywka, podlewamy wodą i dusimy na małym ogniu około godziny. W tym czasie płuczemy kapustę kiszoną, wyciskamy wodę i kroimy na drobniejsze części w zależności od upodobań. Kapustę przysmażamy i dodajemy do garnka z mięsem. Namoczone wcześniej grzybki również dodajemy do garnka i dusimy wszystko do miękkości na małym ogniu często mieszając. Doprawiamy solą, pieprzem koncentratem i sosem sojowym(nadają ładny ciemny kolor)