Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 1524
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 434
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4130
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 1524
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 434
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4130
Składniki
Mięso opłucz, osusz, usuń błonę. Pokrój w plastry. Lekko rozbij tłuczkiem zwilżonym wodą. Posyp przyprawami i mąką. Mocno zrumień z obu stron . Jabłka obierz, zetrzyj na tarce. Dodaj do bitek razem z ketchupem, winem i resztą mąki rozmieszaną w małej ilości wody. Wymieszaj. Przypraw do smaku. Przykryj i duś około 20 minut.