Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 1164
Polecam.
Odsłon: 243
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 40
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 295
Polecam.
Odsłon: 1164
Polecam.
Odsłon: 243
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 40
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 295
Składniki
BOTWINKĘ OCZYSZCZAMY. WIĘKSZE BURAKI OBIERAMY I WRAZ Z ŁODYGAMI I LIŚĆMI DROBNO KROIMY. KOPEREK MYJEMY I DROBNO SIEKAMY. PRZEGOTOWUJEMY ZALEWĘ: DO WODY WLEWAMY OCET,WSYPUJEMY CUKIER I SÓL. ZAGOTOWUJEMY. BOTWINKĘ WRAZ Z KOPERKIEM WKŁADAMY DO WYPARZONYCH SŁOIKÓW I ZALEWAMY GORĄCĄ ZALEWĄ. PASTERYZUJEMY 30 MIN ABY ZROBIĆ BARSZCZ ZAWARTOŚĆ SŁOIKA WYSTARCZY WLAĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ BULIONU,DOPRAWIĆ DO SMAKU.