Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników brukselki.Smaczne,aromatyczne danie.Przepis zaczerpnięty z książki "Polubić kapustę":)
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 164
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 5162
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 273
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 289
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 164
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 5162
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 273
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 289
Składniki
Posiekane jajka i ser dobrze wymieszać ze śmietanką,przyprawić solą,pieprzem,cukrem i oregano.
Odsączoną brukselkę ułożyć w wysmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym,rozłożyć na niej równomiernie sos jajeczno-serowy,posypać bułką tartą,rozłożyć kawałeczki masła i wstawić do piekarnika do 200 st na ok 15-20 min.