Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna bruschetta z grillowaną cukinią, suszonymi pomidorami i mozzarellą. Świetnie sprawdzi się jako przekąska, śniadanie lub kolacja.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 306
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1307
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 127
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 33
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 306
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1307
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 127
Składniki
Bułki przekrawamy wzdłuż i na połówki, Grillujemy skropione oliwą lub przesmażamy na niewielkiej ilości oliwy. Cukinię kroimy wzdłuż na cienkie paski,które grillujemy na patelni grillowej/grillu (lub smażymy) pokropione oliwą i lekko posolone. Układamy cukinię na każdej ćwiartce bułki. Dodajemy po 2 plasterki suszonych pomidorów. Mozzarellę ścieramy na tarce i posypujemy bruschetty. Przyprawiamy szczyptą papryki i ozdabiamy świeżymi listkami bazylii. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)