Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8938
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 141
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 37
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 291
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2933
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8938
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 141
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 37
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 291
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2933
Składniki
Buraki zawinąć w sreberka, wstawić do piekarnika i piec przez 1 godzinę w 180 C. Wyjąc odstawić do wystygnięcia. W międzyczasie zetrzeć rzodkiewkę (duże oczka na tarce), posiekać bardzo drobno koperek. Gdy buraki wystygną, obrać i zetrzeć na tarce również duże oczka. Wszystkie składniki połączyć w dużym garnku. Całość doprawić, dodać sok z cytryny. Odstawić do lodówki. Podawać dobrze schłodzone. Smacznego.