Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 19
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3721
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 428
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2285
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 19
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3721
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 428
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2285
Składniki
umyc botwinke,pokroic drobno buraczki.wrzucić do garnka zalac 2,5 l wody.przyprawic solą i pieprzem.dodać bulionetki.kiedy buraczki z botwinka zagotuja sie dodać sok z cytryny.ostudzic ugotowana botwinke. w tym czasie przygotowywujemy warzywka :)
kroimy w drobne paski ogórka,rzodkiew,szczypiorek.drobno siekamy koperek.wrzucamy wszystkie składniki do garnka z botwinka.starannie mieszamy.dodajemy śmietane oraz jogurty.dioprawiamy do smaku pieprzem i solą. smacznego :))