Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 108
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 537
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 126
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22647
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 108
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 537
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 126
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22647
Składniki
Masa: żółtka i cukier puder zmiksować na parze. Dodać rozdrobnione na kawałki małe masło / margarynę.Miksować. Do tej masy stopniowo dodawać mleko w proszku (nie rozpuszczać!) i serki. Na koniec wystudzoną żelatynę . Blachę wysmarować margaryną lekko . Herbatniki lub biszkopty nasączyć kawą i układać na dnie, następnie masa (bez grudek dobrze zmiksować) a na masę znów nasączone herbatniki lub biszkopty. Ewentualnie jeszcze polewa , ale sądzę że i tak te ciasto jest dość słodkie
Wstawić do lodówki na minimum godzinę . Smacznego!