Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie z Parówka jest idealna przystawką na różne imprezy np.imieniny.
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 656
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 66
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 31
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 74
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 656
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 66
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 31
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 74
Składniki
Ciasto francuskie rozwinąć. Pokroić na Male kwadraty. W jednym opakowaniu powinno wyjść mniej więcej 12 kwadratow. Na każdym kwadracie rozsmarowac Ketchup ,musztardę bądź sos czosnkowy . Na sos umieścić starty ser . Parowke przekroic na pól i dać na ser . Ciasto zawinac. I tak z każdym kwadracikiem po kolei .
Nagrzac piekarnik do 180°C . Na blaszcze dać papier do pieczenia. Na blaszce ulozyc zwiniete Ciasto francuskie. W miseczce rozrzepac jajko. Namoczyc pedzelek w jajku i smarować każde Ciasto francuskie. Ponacinac nożem .na gorze posypać bazylia. Piec aż sie zarumieni.